POLIȚIA LOCALĂ SECTOR 2, PARTENERUL DE 16 ANI AL SERVICIULUI DE ANALIZĂ ŞI PREVENIRE A CRIMINALITĂŢII

0
234

Poliția Locală Sector 2 a participat, în calitate de partener al Serviciului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, la întâlnirea de lucru, care a avut ca temă implementarea, la nivel local, a viitoarelor proiecte și campanii de prevenire, activităţi educativ-preventive, de pregătire antivictimală şi antiinfracţională, având ca beneficiari grupurile vulnerabile: copii, femei, bătrâni, persoane cu risc de marginalizare, din comunitatea Sectorului 2.
Parteneriatul Poliția Locală Sector 2 – Serviciul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii își propune consolidarea şi diversificarea demersurilor de prevenire a furturilor, tâlhăriilor, violenței domestice și a bullyingului, la nivelul Sectorului 2, creşterea calităţii informaţiilor diseminate privind fenomenul criminalității și creşterea nivelului de informare a comunității în vederea conştientizării factorilor de risc ce conduc la victimizare.
Din partea Direcției Generale de Poliție a Municipiului București a participat Dl. Cms.șef Bejan Florin Liviu, Șeful Serviciului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, Dna. Roșescu Liana și Dl. Tîlciu Claudiu, ofițeri de prevenire.