Sfârșit de săptămâna cu numeroase sancțiuni aplicate pentru depozitări de deșeuri pe domeniul public

0
307

În acest weekend, polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au aplicat sancțiuni în baza HCLS2 nr.301/2019, persoanelor care nu au respectat normele de igienizare și salubrizare de pe raza Sectorului 2. În data de 03.04.2021 la intersectia străzilor Ion Berindei cu Intr. Ripiceni a fost identificată și sancționată o persoană care depozita pe domeniul public deșeuri lemnoase și mobilier (pat, dulap), cu amenda în valoare de 500 lei, de asemenea suportând costurile salubrizării. Sâmbată și duminică au fost aplicate alte cinci sancțiuni în alte locații ale Sectorului 2: Sos. Iancului nr. 8, Str. Vasile Lascăr nr.29 și Str. Bujorul Alb nr. 22.

Poliția Locală Sector 2 va continua acțiunile de depistare și sancționare a persoanelor care abandonează deșeuri pe domeniul public, aplicandu-se de câte ori va fi cazul, sancțiuni contravenționale cu valoare cuprinsă între 500 și 1000 lei, cu scopul de a menține curățenia în Sectorul 2.

Dacă nu îți lași gunoiul în casă, nu-l lăsa nici pe stradă. Nu arunca gunoiul pe spațiul public. – Campanie de responsabilizare socială derulată de Poliția Locală Sector 2”