Intervențiea polițiștilor locali în acest weekend

0
289

Polițiștii locali ai Serviciul Ordine Publică din cadrul Poliției Locale Sector 2, au acționat prompt, în acest weekend,  pentru rezolvarea sesizărilor primite prin Dispecerat. În data de 13.03.2021, la intersecția Str. Silvestru  cu Str. Popa Petre au fost sesizate persoane care practică prostituția. În urma monitorizării zonei a fost depistată o persoană de sex feminin, care face obiectul sesizării, aceasta fiind sancționată contravențional și îndepărtată din zonă. În aceeași seară , ora 00.40, pe str. Ziduri între vii nr.19, a fost sesizată deranjarea liniștii publice. La fața locului cele sesizate s-au confirmat, persoanele depistate fiind sancționate contravențional cf. Legii 61/1991 rep.

În data de 14.03.2021, ora 16.20, pe str. Cristea Mateescu nr.4, o persoană aflată în stare de ebrietate a speriat copiii aflați la locul de joacă. Un echipaj al Serviciului Ordine Publică a intervenit imediat pentru îndepărtarea persoanei din zonă, acesta fiind sancționat conform Legii 61/1991 rep. cu suma de 300 lei.

Ora 23.50, polițiștii locali intervin în str. Rodica pentru deranjarea liniștii publice, unde au aplicat șase sancțiuni contravenționale.

Ora 04.00, un apel prin Dispeceratul Poliției Locale Sector 2, ne sesizează faptul că la intersecția Bd. Basarabia cu Bd. Chișinău, o persoană fără adăpost acuză dureri. Polițiștii locali ajunși la fața locului au anunțat Ambulanța, persoana fiind transportată de urgență la Spitalul Sf. Pantelimon.