O mămică fericită din sectorul 3

0
87

Un echipaj al Poliției Locale Sector 2 din cadrul Serviciului Circulație, care patrula pe Șos. Mihai Bravu, în cursul dimineții de luni, 15 februarie a.c., a fost sesizat că în stația STB de lângă Liceul Sportiv “Emil Racoviță” este abandonat un rucsac. În interiorul acestuia, polițiștii locali au găsit un portofel cu o sumă de bani, actul de identitate, precum și alte acte și lucruri personale ale doamnei S.O.V. în vârstă de 35 de ani cu domiciliul în sectorul 3, București.
După identificarea păgubitei, polițiștii locali ai sectorul 2 s-au deplasat în sectorul 3, unde domicilia doamna S.O.V. și i-au predat bunurile, spre bucuria acesteia.
Doamna în cauză este fericita mămică a unui băiețel superb de câțiva anișori cu care plecase în această dimineață pentru a rezolva diverse treburi, dar și-a pierdut rucsacul. Norocul dânsei a fost un om cu suflet mare care i-a găsit bunul și dând dovadă de simț civic, a sesizat primul echipaj al Poliției Locale Sector 2 care s-a ocupat să găsească păgubita.