Campanie de informare „IMPLICĂ-TE! SECTORUL 2 ESTE ȘI AL TĂU!”

0
328

Timp de trei zile Poliția Locală Sector 2, prin Serviciul Relații Publice și Serviciul Protecția Mediului, împreună cu polițiști locali voluntari, elevi și studenți, membrii ai Corpului Polițiștilor Locali Voluntari Sector 2, desfășoară o Campanie de informare care urmărește stimularea unui comportament ecologic prin:
– Conștientizarea comunității privind starea mediului și importanța acestuia față de viața fiecăruia,
– Contribuirea la formarea unui comportament eco-responsabil al persoanelor adulte, prin activități derulate de elevi voluntari,
– Conștientizarea comunității privind depozitarea deșeurilor, de toate tipurile, doar în locurile cu această destinație.
Campania „IMPLICĂ-TE! SECTORUL 2 ESTE ȘI AL TĂU!” se vrea un semnal față de principala problemă a Sectorului 2, depozitele de gunoi necontrolate, adică ce aruncă lumea din gospodărie pe stradă, la întâmplare, descurajarea acestui fenomen și creșterea gradului de colectare selectivă la nivelul comunității.
Mesajul Poliției Locale Sector 2 către comunitate este:
”PĂSTRAȚI CURĂȚENIA! ESTE CIVILIZAT SĂ ARUNCAȚI GUNOIUL LA COȘ NU PE JOS! FĂRĂ IMPLICAREA DUMNEAVOASTRĂ ÎN MENȚINEREA CURĂȚENIEI, ORICE EFORT ADMINISTRATIV VA FI ÎN ZADAR!