Persoană în vârstă salvată de polițiștii locali voluntari ai sectorului 2

0
291

O persoană în vârstă de 83 de ani, dezorientată și care plecase pe linia de rulare a tramvaiului 1 de la Pasajul Obor, fiind în pericol să fie accidentată, a fost salvată, miercuri, 3 februarie 2021 de polițiștii locali voluntari ai sectorului 2 care participau în zonă la o campanie desfășurată de Poliția Locală Sector 2.
Tinerii voluntari l-au observat la timp și dând dovadă de prezență de spirit au sărit să-l salveze cu puțin timp înainte să treacă un tramvai care circula în direcția Lizeanu. Prins între tramvai și parapetul pasajului, persoanei în vârstă i-ar fi fost aproape imposibil să se ferească cu atât mai mult cu cât avea și probleme de auz specifice vârstei.
După ce au ajuns în siguranță în zona pietonală, polițiștii locali voluntari au aflat de la persoana în vârstă că dorea să ajungă acasă, în cartierul Fundeni, dar plecase pe jos greșit către Lizeanu. Pentru a ajunge la domiciliu în siguranță, personalul Serviciului Relații Publice care coordona voluntarii a solicitat sprijin din partea Serviciului Ordine Publică care a trimis în zonă un echipaj.
Polițiștii locali voluntari au participat miercuri, 3 februarie a.c. în zona Pasajului Obor la campania inițiată și derulată de Poliția Locală Sector 2 “Implică-te Sectorul 2 este și al tău”.