Continuă căutarea oamenilor străzii din sectorul 2

0
265

În noaptea care a trecut, Poliția Locală Sector 2, Serviciul Ordine Publică, a continuat acțiunea de căutare și identificare a persoanelor fără adăpost a căror viață este pusă în pericol ca urmare a temperaturilor scăzute din ultimele zile.
Astfel, în jurul orelor 01.00 în Str. Barbu Văcărescu nr. 4 a fost depistată o persoană pentru care a fost solicitat ajutorul Ambulanței Sociale a Primăriei Sectorului 2 care l-a transportat la Adăpostul de noapte pentru persoane adulte.
O altă persoană, în aceeași situație, a fost salvată din str. Mașina de Pâine nr. 18 unde s-a cerut din nou sprijinul Ambulanței Sociale Sector 2 care l-a dus la Adăpostul de noapte pentru persoane adulte.
Prin dispeceratul instituției a fost primită, în cursul nopții, o sesizare telefonică care indica prezența mai multor oameni ai străzii pe Șos. Basarabia nr. 210 care se adăposteau în scara blocului aflat în reabilitare.
În urma verificării nu au fost depistate persoanele respective, dar zona a rămas în monitorizare în cazul în care revin.
Poliția Locală Sector 2 adresează un apel cetățenilor să sesizeze la numărul de telefon 021/9941 prezența pe stradă, în parcuri sau în scările de bloc a persoanelor fără adăpost pentru ca acestea să fie preluate și transportate la unul din centrele sociale de pe raza Sectorului 2.