Intensificarea activităților de căutare a persoanelor fără adăpost

0
283

Prognoza meteo cu temperaturi foarte scăzute, din ultimele două nopți au intensificat acțiunile de căutare și identificare a oamenilor străzii, de către Poliția Locală Sector 2 care, prin Serviciul Ordine Publică, monitorizează zonele în care cunoaștem că se adăpostesc.
În noaptea de 16/17.01.2021, în jurul orelor 23.40, în Sos. Colentina nr. 448 a fost depistată o persoană fără adăpost. A fost solicitată Ambulanța socială Sector 2 și transportată la Adăpostul de noapte pentru persoane adulte, al Primăriei Sector 2.
În noaptea de 17/18.01.2021, în jurul orelor 00.15, în B-dul Gării Obor nr. 1 a fost depistată o altă persoana fără adăpost. După identificarea acesteia a fost solicitata Ambulanța Socială Sector 2 și a fost transportată la Adăpostul temporar de noapte Odesa – Carusel.
Poliția Locală Sector 2 a răspuns și sesizărilor telefonice care informau cu privire la prezența în diverse zone ale sectorului, a unor persoane fără adăpost, dar care nu s-au confirmat la momentul la care echipajul a ajuns în respectivele locații.
Poliția Locală Sector 2 adresează un apel cetățenilor să sesizeze la numărul de telefon 021/9941 prezența pe stradă, în parcuri sau în scările de bloc a persoanelor fără adăpost pentru ca acestea să fie preluate și transportate la unul din centrele sociale de pe raza Sectorului 2.