Intervenție pe timpul nopții a polițiștilor locali

0
290

Polițiștii locali ai Sectorului 2, Serviciul Ordine Publică, au acționat, în cursul nopții trecute, în aplanarea unor scandaluri produse de oamenii străzii care, aflați sub influența băuturilor alcoolice, deranjau liniștea locuitorilor și agresau trecătorii.
În Șoseaua Stefan cel Mare nr. 5 au fost depistate trei persoane care, pe fondul consumului de alcool, făceau scandal și deranjau trecătorii din zonă. După identificarea lor li s-a propus transportarea către adăpostul social, dar au refuzat sprijinul oferit de polițiștii locali. Cei trei au fost îndepărtați din zonă în direcții diferite pentru a preveni reluarea divergențelor.
Un apel similar a venit din strada Județului nr. 11 unde alt om al străzii, aflat tot sub influența băuturilor alcoolice, deranja liniștea locuitorilor din zona respectivă, persoana fiind identificată și trecută în baza de date a Poliției Locale Sector 2. Și în acest caz a fost refuzată deplasarea către un adăpost social unde ar fi putut beneficia de sprijin de specialitate.
În Șoseaua Mihai Bravu nr. 188 – 196 echipajul Poliției Locale Sector 2 a depistat două persoane de sex feminin care practicau prostituția, împotriva lor fiind luate măsurile de sancționarea contravențională cu suma totală de 1.500 lei și îndepărtarea lor din zonă.
Cele trei adrese au fost incluse în traseul de patrulare al polițiștilor locali pe tot timpul nopții pentru a preveni reluarea activităților contravenționale.