Verificarea respectării măsurilor anti-COVID

0
275

Pentru verificarea respectării măsurilor anti-COVID, în ultimele 24 de ore, polițiștii locali ai sectorului 2 au continuat controalele în piețe agroalimentare, stații de metrou și mijloace de transport în comun.
Cu această ocazie, au verificate 46 societăți comerciale, 144 de persoane legitimate, s-au aplicat 17 avertismente și 13 amenzi contravenționale în valoare totală de 3.500 lei, celor care au fost depistați că nu purtau corespunzător măștile de protecție.
În cadrul controalelor pentru respectarea măsurilor anti-COVID au fost vizate stațiile de metrou de la Obor și Iancului, precum și 46 de mijloace de transport în comun.
De asemenea, polițiștii locali ai sectorului 2 s-au deplasat la domiciliul a 218 persoane care se află în izolare, în această perioadă, pentru a stabili dacă aceștia respectă măsurile ce se impun.
După cum se știe, în această perioadă, ca urmare a prelungirii stării de alertă, Poliția Locală Sector 2 acționează împreună cu forțe ale Ministerului Afacerilor Interne, fiind în continuare sub coordonarea operațională a acestei structuri.