Lucrari abandonate

0
464

Siguranța pietonilor este pusă în pericol zi de zi de o serie de lucrări la rețelele de utilitate publică care au fost sistate, fără conservarea sau aducerea la starea inițială a trotuarelor sau carosabilului, a constatat Poliția Locală Sector 2.

Șantierele sunt nesemnalizate corespunzător și reprezintă adevărate capcane pentru trecătorii din zonele respective. Mai mult, în unele cazuri, la treceri de pietoni, bucureștenii sunt obligați să circule pe carosabil, printre autovehicule, pentru a ocoli diversele elemente de construcții abandonate.

Bulevardul Dacia, str. Mihai Eminescu, str. Salcâmilor sunt numai câteva din zonele unde au rămas șantiere deschise, fără să se facă conservarea lucrărilor până la finalizarea lor.

Potrivit competențelor, Poliția Locală Sector 2 a notificat instituțiile responsabile de existența șantierelor deschise în zonele construite protejate ale Capitalei.

Cu această ocazie, Poliția Locală Sector 2 roagă bucureștenii care cunosc situații similare să le sesizeze la adresa de mail: office@politialocalas2.ro sau pe pagina de Facebook a instituției.