SANCȚIONARE CONDUCĂTORI AUTO

0
289

Polițiștii locali ai Sectorului 2 au aplicat, vineri, 4 decembrie 2020, șapte sancțiuni contravenționale în valoare totală de 2030 lei, 16 puncte de penalizare, precum și un avertisment, conducătorilor auto care au oprit neregulamentar.

În urma numeroaselor sesizări primite de la locuitorii sectorului 2, Poliția Locală a intervenit pentru amendarea conducătorilor auto de pe str. George Constantinescu care au staționat neregulamentar, deși în zona respectivă există o parcare publică cu locuri libere.

Potrivit legislației în vigoare, Poliția Locală are competențe limitate în ceea ce privește identificarea și sancționarea conducătorilor auto.

Acțiunea s-a materializat în condițiile în care Ministerul Afacerilor Interne exercită, în această perioadă, conducerea operațională a tuturor structurilor Poliției Locale, motiv pentru care efectivele locale sunt parte integrantă în realizarea programelor comune.

Potrivit competențelor, acțiuni similare vor continua și în perioada următoare pentru identificarea și sancționarea celor care nu respectă legislația în vigoare privind circulația pe drumurile publice.