MOMENT DE RECULEGERE LA POLIȚIA LOCALĂ SECTOR 2

0
362

Colectivul Poliției Locale Sector 2 deplânge plecarea prematură a colegului Cătălin Simion, în vârstă de 48 ani, polițist local în cadrul Poliției Locale Buzău, după ce a fost în stare gravă confirmat pozitiv cu virusul Covid-19.

Născut pe 1 martie 1972, Cătălin Simion  a fost angajat din anul 1995  mai întâi în Corpul Gardienilor Publici, Poliția Comunitară și până în prezent în cadrul Poliției Locale Buzău.  Polițistul local a participat la misiuni de prevenire a răspândirii Covid-19, inclusiv la acțiuni de verificare a persoanelor carantinate. Cătălin Simion a fost un profesionist de excepţie, un om de o mare nobleţe sufletească, devotat profesiei, punând, de cele mai multe ori, interesele serviciului înaintea celor personale.

Astăzi, 24.11.2020, ora 12.00, oră la care a avut loc înmormântarea, în semn de respect, solidaritate și compasiune pentru colegul nostru, Poliția Locală Sector 2 a ținut un moment de reculegere și a pus în funcțiune, pentru câteva minute,  semnalele acustice și luminoase ale autospecialelor.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!