Comunicat Sistem monitorizare video

0
361

Peste 44.928 intervenții de urgență ale agenților Poliției Locale Sector 2 au fost înregistrate anul acesta prin sistemul de monitorizare video deservit de 751 camere amplasate în teren.

24 de ore din 24 străzile sectorului 2 sunt supravegheate de șase sisteme complexe ce transmit imagini în timp real cu situația existentă în fiecare cartier.

Agenții Poliției Locale Sector 2 din cadrul Serviciului Monitorizare și Supraveghere Video se autosesizează cu privire la faptele cu violență sau antisociale ce se petrec pe domeniul public, accidente rutiere, depozitări ilegale de deșeuri, incendii, calamități, comerț stradal etc și le transmit rapid către echipajele din teren pentru a interveni de urgență, potrivit competențelor.

De asemenea, în funcție de  complexitatea cazurilor, Dispeceratul instituției solicită intervenția ambulanței sau a celorlalte forțe de ordine publică.

O serie de imagini ce au surprins infracțiuni sunt solicitate frecvent de către Poliția Română pentru continuarea cercetărilor.