Comunicat

0
270

Dispeceratul Poliției Locale a Sectorului 2 este în slujba cetățeanului 24 de ore din 24 pentru soluționarea în regim de urgență a sesizărilor și solicitărilor transmise telefonic de locuitorii sectorului 2, care revin în competența instituției.

Indiferent de oră, prin intermediul mijloacelor de comunicație se direcționează efectivele poliției locale către zonele de conflict pentru asigurarea ordinii publice și intervenția de urgență în vederea restabilirii stării de normalitate.

De asemenea, asigură forțele necesare pentru intervenția la evenimente deosebite şi aplică măsurile stabilite în caz de calamitate, catastrofă, incendii de mari proporții sau alte situații deosebite care pot apărea în sectorul 2.

Dispeceratul asigură și coordonarea operațională a activităților specifice desfășurate în teren, conlucrarea – cooperarea operativă a Poliției Locale Sector 2 cu Poliția Română şi Jandarmeria în misiuni comune.

La solicitarea echipajelor din teren, Dispeceratul asigură verificarea bazelor de date cu evidența persoanelor și autovehiculelor în funcție de fiecare misiune în parte.

Cu ajutorul imaginilor surprinse de Serviciul Monitorizare și Supraveghere Video din cadrul Poliției Locale Sector 2, Dispeceratul direcționează echipajele rutiere către locul unde s-au petrecut diverse evenimente pentru intervenția de urgență, conform competențelor.

Dispeceratul Poliției Locale Sector 2 poate fi sesizat telefonic, non-stop, la următoarele numere:

  • 021 9941;
  • 021 252 51 03;
  • 021 252 57 70;
  • 0753 317 168;
  • 0800 800 772.