COMUNICAT FNPLR

0
353

Federația Națională a Polițiștilor Locali din România, a organizat în data de 01.08.2020, ședința Consiliului Director, întâlnire care a avut ca scop elaborarea formei finale, corelată cu legislația în vigoare, a Statutului Polițistului Local, agreată de asociațiile profesionale și sindicatele reprezentative. Din partea federației au participat Președinte Dobrilă Aurel, Secretar Maria Petrescu, Vicepreședinte Cojan Dorel, Vicepreședinte Hahui Petrică,  împuternicit  Primvicepreședinte Mihai Ciprian, Vicepreședinte Eremia Tatiana, Vicepreședinte Onuțu Ioan, Vicepreședinte  Urdea Florin și Vicepreședinte Pascu Gheorghe. În calitate de invitați au participat  Consilier de stat Roiban Ionel,  Federația Columna, reprezentată de Președinte Stan Sorin și Secretar General Puiu Lucian și  Uniunea Sindicatelor Poliţiştilor Locali din România reprezentantată de Preşedinte – Eugen Tone.

La finalul întâlnirii, a  fost redactată forma finala a documentului care v-a fi depusă și susținută în Ședința de plen a Camerei Deputaților.