POLIȚIA LOCALĂ SECTOR 2 DERULEAZĂ ACȚIUNI DE VERIFICARE A ACTIVITĂȚILOR COMERCIALE

0
492

În conformitate cu prevederile  din ORDONANȚELE MILITARE privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19, Poliția Locală Sector 2 prin Direcția Control, în colaborare cu  Serviciul de Investigare a Criminalității Economice,  execută pe raza Sectorului 2,  acțiuni de verificare a modului de punere în aplicare a interdicțiilor privind  activitățile de servire și consum al produselor alimentare și băuturilor alcoolice și nealcoolice, organizate de restaurante, hoteluri, cafenele sau alte localuri publice, în spațiile destinate acestui scop din interiorul sau exteriorul locației și  activitățile de comercializare cu amănuntul a produselor și serviciilor în centrele comerciale în care își desfășoară activitatea mai mulți operatori economici, cu excepția vânzării produselor alimentare, veterinare sau farmaceutice și a serviciilor de curățătorie.

Polițiștii locali din cadrul Direcției Control verifică zilnic sute de agenți economici. Numai în ziua de 24.03.2020 au fost reverificați 163 agenți economici, care au fost anterior inștiințați cu privire la dispozițiile ordonanțelor în vigoare.

 

 

POLIȚIA LOCALĂ SECTOR 2 VĂ SFĂTUIEȘTE:

  • LIMITAȚI FOLOSIREA BANCNOTELOR ȘI A MONEDELOR, OPTÂND PENTRU PLĂȚI CU CARDUL/TELEFONUL SAU PLĂȚI ON-LINE. TRANSMITEREA VIRUȘILOR SE REALIZEAZĂ ÎNTR-O PONDERE SEMNIFICATIVĂ PRIN INTERMEDIUL BANILOR, CU CARE IA CONTACT, STATISTIC, UN NUMĂR FOARTE MARE DE PERSOANE.
  • RESPECTAȚI CU STRICTEȚE REGULILE DE IGIENĂ PERSONALĂ RECOMANDATE DE AUTORITĂȚI, PENTRU A VĂ PROTEJA ATÂT PE DUMNEAVOASTRĂ CÂT ȘI PE CEI APROPIAȚI. FOLOSIȚI MASCA DE PROTECȚIE DOAR ÎN CAZUL ÎN CARE AVEȚI SIMPTOME DE GRIPĂ SAU RĂCEALĂ, PENTRU A-I PROTEJA PE CEILALȚI.