Tuturor polițiștilor locali din România,

0
620

În acest moment extrem de important, în care o mulţime de oameni sunt încercaţi de infecția cu COVID – 19, de noua epidemie, fiecare polițist local din România are o mare responsabilitate faţă de el, faţă de familie, faţă de cei dragi și  faţă de comunitatea în care lucrează.

Sunt zile dificile pentru toată lumea, dar  noi trebuie să dovedim implicare, profesionalism, să avem  spiritul mereu viu de devotament şi promptitudine.

Meseria de POLIȚIST  LOCAL este una nobilă și frumoasă, însoţită de mult curaj, devotament şi disciplină, ceea ce îi determină pe poliţişti locali să fie în aceste zile în sprijinul cetățenilor, alături de ei și problemele lor.

Federația Națională a Polițiștilor Locali din România, mulțumește tuturor polițiștilor locali  pentru devotamentul şi înaltul profesionalism manifestat în aceste zile, pentru că ați devenit mai vizibili şi aţi depus eforturi consistente pentru a reacționa de o manieră mai promptă la apelul celor care au nevoie de ajutor, îndeplinind astfel misiunea pe care o are poliția locală, aceea de a proteja și sprijinii cetățenii comunității din care face parte.

Știm că este greu dar, doar astfel vom reuși să schimbăm imaginea şi statutul poliţistului local în societate,  să restabilim încrederea oamenilor în noi și să se vadă aportul semnificativ pe care  Poliția Locală  îl aduce în această perioadă dificilă.

Pentru reuşita demersului nostru comun, mizăm pe nivelul înalt de organizare și de responsabilizare, de care ați dat mereu dovadă, pe atitudinea conştiincioasă faţă de atribuţiile de serviciu, pe înaltul simţ al datoriei, pe curajul, bărbăţia și spiritul de sacrificiu pe care le-ați manifestat în momente cruciale. Mizăm, totodată, și pe faptul că aceste schimbări vă vor motiva și vă vor mobiliza să vă faceți datoria cu maximă responsabilitate și corectitudine, în conformitate cu angajamentele pe care vi le-ați asumat prin Jurământ, atunci când ați îmbrățișat nobila profesie de polițist local.

Federația Națională a Polițiștilor Locali din România urează multă sănătate și putere de muncă  tuturor politistilor locali din România. Să vă protejați corespunzător, cu echipamente care să minimizeze pe cât posibil o eventuala contactare cu COVID-19.

Doar împreună  putem menține o  comunitate sigură!

!Noi suntem la muncă pentru voi!

!Voi stați acasă pentru noi!