PIEȚARII, AMENDAȚI DIN NOU DE POLIȚIA LOCALĂ

0
489

TIMIȘOARA. Polițiștii locali din cadrul Biroului Poliția Piețelor au organizat, în ultimele două zile, noi acțiuni punctuale în piețele agro-alimentare cel mai des frecventate de timișoreni, respectiv Piața 700 și Piata Badea Cârțan, pentru verificarea modului în care se respectă regulile de comerț, locurile stabilite de vânzare a produselor, respectarea prevederilor legate referitoare la afișarea datelor de identificare a comerciantului, tarifelor etc.

Astfel, au fost aplicate 37 de sancțiuni contravenționale, pentru nerespectarea prevederilor HCL 334/2002, pentru faptele mentionate. De asemenea, în cazul a trei persoane, marfa expusă spre vânzare a fost ridicată în vederea confiscării, fiind vorba despre produse electronice second-hand și obiecte de îmbrăcăminte noi, deoarece produsele erau vândute în alte locuri decât cele stabilite în acest sens.

Ca și la acțiunile trecute, li s-a atras atenția comercianților să respecte legislația din domeniu pentru a evita astfel sancționarea cu atât mai mult cu cât astfel de acțiuni sunt organizate periodic, zonele rămânând în atenția polițiștilor locali. (Sursa www.observatordetimis.ro)