10.000 DE LEI… AMENDA PREA MICĂ PENTRU O NESIMȚIRE PREA MARE, LA TIMIȘOARA

0
391

TIMIȘOARA. Nepăsarea și nesimțirea le-a intrat de mult în reflex și nici amenzile mărite rupte de polițiști nu îi mai sperie.

Vorbim de oameni care sfidează bunul simț și pe cei din jurul lor și lasă deșeuri pe unde îi taie capul. Au arătat-o doi timișoreni care în urmă cu câteva zile au aruncat gunoaie pe strada Iosif Bulbuca. Nesimțiții au fost prinși de polițiștii locali, care i-au amendat cu 3000 de lei și le-au pus în vedere să curețe locul în care au aruncat gunoaie.

Cei doi nu au dat o ceapă degerată nici pe amendă și nici pe indicațiile oamenilor legii și au lăsat gunoaiele în același loc. Polițiștii au revenit și le-au mai dat o amendă, de această dată de 10.000 de lei.

Nu au fost singurii indivizi sancționați pentru nesimțire. Alți opt timișoreni au primit câte 3000 de lei amendă pentru că au aruncat saci de deșeuri la colț de stradă. Unii au fost prinși cu ajutorul camerelor de luat vederi, alții de polițiști în timpul patrulărilor.

Locurile în care au fost depistați nesimțiții sunt străzile Victor Hugo, I. Preyer, Romulus cu Grofsoreanu sau în zona Piața Plevnei.

Polițiștii locali le reamintesc timișorenilor că abandonul de deșeuri pe domeniul public se sancționează cu amenzi cuprinse între 3000 și 6000 de lei și că au obligația de a curăța locația în care au depus deșeurile și predarea acestora unei firme de salubrizare. În caz contrar, oamenii legii vor aplica o altă amendă cuprinsă între 7500 și 15.000 de lei. (Sursa www.opiniatimisoarei.ro)