TANĂR DIN MAROC, AMENDAT DUPĂ CE A RUPT FLORILE DE PE PODUL MICHELANGELO

0
453

TIMIȘOARA. Polițiștii locali aflați în patrulare au depistat luni seara, în jurul orei 21.00, un tânăr de 22 de ani, din Maroc, care a deteriorat materioalul dendrofloricol, rupând mai multe flori din jardinierele amplasate pe Podul Michelangelo.

Bărbatul a fost sancționat cu amendă de 2.500 de lei, fapta fiind prevăzută de HCL 371/2007 modificată. Poliția Locală atrage din nou atenția persoanelor care deteriorează sau distrug materialul dendrofloricol, băncile, coșurile de gunoi stradal, alte obiecte de mobilier urban că vor fi sancționate drastic, sancțiunile pentru astfel de fapte fiind între 2.000 și 2.500 de lei.

De-a lungul timpului, atât tineri români, dar și străini printre care italieni, nemți, belgieni, spanioli, portughezi, turci, israelieni, austrieci, moldoveni, au găsit o modalitate să se distreze atunci când trec prin zona Podului Michelangelo, deteriorând jardinierele cu flori, dar distracția i-a costat scump fiind de fiecare dată aplicate sancțiuni. (Sursa www.observatordetimis.ro)