Bar din centrul Piteștiului, închis de polițiștii locali

0
496

Polițiștii locali piteșteni din cadrul Compartimentului Activități Comerciale au efectuat în perioada 2 – 4 martie mai multe controale agenților economici și producătorilor agricoli ce își desfășoară activitatea pe raza municipiului Pitești. Acestea au fost efectuate inopinat, în baza planurilor de acțiune, scopul principal fiind respectarea normelor legale privind exercitarea activității de comerț.

Au fost verificați peste 60 de agenți economici: baruri și unități de alimentație publică din centrul orașului, și au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 1900 lei.

Bar din Pitești, fără autorizație de funcționare

Totodată, s-a dispus, ca măsură complementară, suspendarea activității de alimentație publică a unei societăți, aceasta fiind sancționată contravențional, conform O.G. nr. 99/2000. Este vorba despre un bar din centrul Piteștiului, care a fost închis temporar, deoarece nu deține autorizație de funcționare. De asemenea, s-a aplicat și o amendă de 400 de lei. Activitatea rămâne suspendată până la intrarea în legalitate. ”Controalele vor continua și în perioada următoare”, transmite Poliția Locală Pitești.