POLIȚIA LOCALĂ PIATRA NEAMȚ

0
546

Polițiștii locali din cadrul Biroului Ordine Publică – Poliția Locală Piatra Neamț au sancționat doi bărbați, implicați într-un scandal, joi, 05.03.2020, în jurul orei 11.50, în Piața Centrală din Piatra Neamț.

 

Un echipaj al Biroului Ordine Publică, aflat în patrulare pentru menținerea ordinii și liniștii publice în zona Pieței Centrale, s-a autosesizat cu privire la faptul că, între doi bărbați a izbucnit un scandal, în fața unei unități de alimentați publică, de pe strada Baltagului, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unui conflict mai vechi. Cei doi se loveau reciproc și își adresau injurii, provocând astfel indignarea cetățenilor.

N.C. (57 de ani) și M.C. (35 de ani) au fost conduși la sediul Poliției Locale Piatra Neamț unde au fost sancționați contravențional cu amenzi de câte 1000 de lei fiecare, pentru încălcarea art. 2, pct. ”24” din Legea 61/1991R pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice (”Constituie contravenţie săvârşirea oricăreia dintre următoarele fapte, dacă nu sunt comise în astfel de condiţii încât, potrivit legii penale, să fie considerate infracţiuni: provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri sau localuri publice”).