CE AMENZI AU DE PLĂTIT ȘOFERII CARE AU IEȘIT CU AUTOVEHICULELE PLINE DE NOROI DIN ȘANTIERE

0
515

TIMIȘOARA. Polițiștii locali nu îi scapă din ochi pe şoferii care murdăresc străzile din oraş, ieșind cu roțile pline de noroi în special din organizările de șantier.

Astfel, în ultimele zile, polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului, dar și cei din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au aplicat zece astfel de sancțiuni contravenționale de 500 și 1.500 de lei, în zone precum bd. Liviu Rebreanu, Calea Buziașului, Sf. Gheorghe, Mangalia, Eroii de la Tisa.

Poliția Locală atrage atenția că sancțiunile pentru persoanele fizice sunt de la 500 până la 1.000 de lei, iar pentru persoanele juridice sunt cuprinse între 1.500 şi 2.500 de lei fiecare.

Poliția Locală Timișoara reamintește că murdărirea căilor publice ca urmare a activităților de încărcare-descărcare a mijloace de transport și neluarea măsurilor de asigurare a unei rampe de spălare sau de curățare a roților autovehiculelor și neluarea măsurilor necesare pentrui a preveni murdărirea căilor publice se sancționează drastic, cu atât mai mult cu cât este necesară luarea de măsuri pentru ca praful rezultat din acest noroi depus pe carosabil să nu producă poluarea mediului înconjurător. Acțiunile pe această linie vor continua și în perioada următoare. (Sursa www.observatordetimis.ro)