AMENDĂ-FULGER, DE 6000 DE LEI, PENTRU GUNOAIE REVĂRSATE DIN CĂRUȚĂ, PE STRADĂ,. LA TIMIȘOARA

0
421

TIMIȘOARA. Au aruncat deșeuri la colț de stradă, cu sacii, din mașina, din roabă, dar un bărbat a depășit limita nesimțirii și și-a aruncat gunoaiele direct dintr-o căruță.

Scena pare desprinsă din Evul Mediu.  Căruțașul și-a încărcat gunoaiele din gospodărie în atelaj și s-a îndreptat către un loc pe care l-a considerat el mai ferit de ochii lumii, pe Calea Moșniței.

În timp ce descărca deșeurile a fost surprins de o patrulă a Poliției Locale. Agenții i-au dat amenda maximă, de 6000 de lei, și i-au transmis omului că trebuie să și curețe locul.

Nu a fost însă singurul amendat. Alți trei timișoreni au fost surprinși în timp ce au aruncat cartoane, materiale de plastic sau chiar o bucată dintr-o canapea la colț de stradă, fără să se sinchisească de timișorenii care treceau pe stradă.

Nesimtiții au fost prinși pe strada Preyer, pe Ovidiu Balea sau la intersecția străzilor Căpitan Damșescu și Ion Barac. Fiecare dintre cei prinși s-au ales cu câte o amendă de 3000 de lei.

De asemenea oamenii legii le-au impus celor prinși că trebuie să salubrizeze locul în care au aruncat deșeurile. În caz contrar riscă amenzi cuprinse între 7500 și 15.000 de lei. (Sursa www.opiniatimisoarei.ro)