Condamnare la închisoare, un an cu executare, pentru bărbatul care a agresat o polițistă locală la Timișoara

0
510

Judecătoria Timișoara a publicat zilele acestea soluția în cazul polițistei locale care a fost agresată de un bărbat din Hunedoara, în luna decembrie a anului trecut, în Piața Victoriei. Bărbatul a fost condamnat la un an de închisoare cu executare.

Instanța a stabilit că G.N., de 37 de ani, se face vinovat de săvârșirea infracțiunii de ultraj, condamnându-l pe acesta la un an de închisoare cu executare și interzicerea unor drepturi.

În data de 14 decembrie, în jurul orei 23.45, în Piața Victoriei, patrula de polițiști locali a observat pe platoul din fața Operei un bărbat care tulbura liniștea publică și agresa persoanele din zonă, fiind într-o avansată stare de ebrietate. Mai mult, acesta avea asupra sa și un cuțit. Cel în cauză a devenit agresiv la somațiile polițiștilor locali de a se supune controlului corporal, lovind cu pumnul în față polițista locală aflată în patrulă. Acesta a fost însă imediat imobilizat și încătușat, fiind predat la vremea respectivă polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor pentru comiterea infracțiunii de ultraj.

https://debanat.ro/2020/02/condamnare-la-inchisoare-un-an-cu-executare-pentru-barbatul-care-a-agresat-o-politista-locala-la-timisoara_284709.html