ACTIVITATEA DESFAȘURATĂ DE SERVICIUL SIGURANȚĂ RUTIERĂ POLIȚIA LOCALĂ PITEȘTI

0
494

Serviciul Siguranță Rutieră – Poliția Locală Pitești, vă informează:

Din  analiza  situației operative la nivelul Poliției Locale Pitești s-a constatat faptul că în zona bazarului, str. Sfânta Vineri, tot mai mulți conducători de autovehicule nu respectă prevederile legale la regimul circulației, prin parcările neregulamentare.

În data de 13.02.2020 cu prilejul întrunirii Comisiei de organizare a circulației în Municipiul Pitești s-a stabilit amplasarea unui scuar la intersecția strada Sfânta Vineri cu str. Constantin Brâncoveanu, în vederea asigurării unui climat de ordine și disciplină în desfășurarea tuturor activităților impuse de traficului rutier din Municipiul Pitești.

Astăzi, 26.02.2020, reprezentanții Serviciului Siguranță Rutieră – Biroul Sistematizare Rutieră au fost prezenți în zonă, pentru asigurarea fluenței traficului, sistematizarea lucrărilor efectuate de către reprezentanții Administrației Domeniului Public Pitești.

Recomandăm conducătorilor auto să respecte semnificația diferitelor tipuri de mijloace de semnale rutieră și să adopte o manieră de calm la volan.

Cu considerație pentru toți conducătorii la trafic.