MIGRANȚI FĂRĂ DOCUMENTE LEGALE, DEPISTAȚI DE POLIȚIȘTII LOCALI ÎN ZONA CENTRALĂ

0
420

TIMIȘOARA. Polițiștii locali aflați în patrulare, în acest sfârșit de săptămână, au depistat mai multe grupuri de migranți în zona centrală. În cursul zilei de vineri, polițiștii locali au observat în Piața Victoriei, în zona ceasului, patru persoane care, la apariția patrulei, au grăbit pasul încercând să o evite. S-a trecut la legitimarea acestora, constatându-se că persoanele în cauză, patru la număr, fac parte din categoria migranților, au vârste între 33 și 19 ani, și sunt din Algeria. Cei în cauză nu dețineau documente legale pentru șederea în România și au declarat că au intrat ilegal în țara noastră.

Câteva ore mai târziu, tot în zona centrală, pe str. Alba Iulia, polițiștii locali au observat patru tineri care au devenit agitați la vederea patrulei. Cei în cauză au fost legitimați, din discuțiile cu ei constatându-se că au vârste între 19 și 32 de ani, sunt cetățeni palestinieni și nu dețin documente, intrând ilegal în România.

Duminică, tot în Piața Victoriei, a fost depistat un cetățean sirian, de 19 ani, care de asemenea nu deținea documente și a intrat ilegal în țara noastră. Toți cei în cauză au fost predați pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei către Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timiș. (Sursa www.observatordetimis.ro)