A DESCOPERIT CĂ A ARUNCAT LA GUNOI CEL MAI SCUMP FRIGIDER VECHI DIN TIMIȘOARA

0
505

TIMISOARA. Nu s-a gândit nicio secundă că frigiderul de care voia să se descotorosească avea să fie cel mai scump din Timișoara. Vorbim de un nesimțit din zona Șagului, care și-a aruncat aparatul electrocasnic vechi, cu tupeu, la margine de stradă, în intersecția Hărniciei cu Castanilor.

A fost însă filmat de camerele de supraveghere, iar polițiștii locali l-au găsit rapid și l-au amendat cu 3.000 de lei, preț de un frigider nou și foarte bun. Mai mult, l-au pus și să-și ia vechitura înapoi acasă.

Agenții au rupt mai multe amenzi în ultimele zile celor care își abandonează resturile pe stradă în Timișoara, fie în baza imaginilor de pe camerele de supraveghere video, fie în urma patrulărilor în teren.

Au depistat nemernici pe străzile Miorita, Lascăr Catargiu, Silistra și Calea Aradului. Polițiștii locali reamintesc faptul că amenda pentru aruncatul gunoaielor pe domeniul public e între 3000 și 6000 de lei, iar în cazul în care cel prins refuză să curețe locul, sancțiunea poate ajunge până la 15.000 de lei. (Sursa www.opiniatimisoarei.ro)