TINERI MIGRANȚI DIN SIRIA, MAROC ȘI AFGANISTAN – DEPISTAȚI DE POLIȚIȘTII LOCALI ÎN ZONA CENTRALĂ A TIMIȘOAREI

0
420

Două grupuri de migranți au fost depistate de polițiștii locali în Timișoara. Tineri din Siria, Maroc și Afganistan au fost depistați în zona centrală a Timișoarei.

Polițiștii au observat ieri, pe strada A. Pacha, trei tineri care, la vederea patrulei, au devenit agitați. Au fost legitimați de polițiștii locali, care au constatat în timpul discuției cu ei că fac parte din categoria migranților. Cei trei tineri, cu vârste cuprinse între 23 și 25 de ani, provin din Maroc și Siria și au intrat ilegal în țara noastră, neavând documente în acest sens. Aceștia au fost predați pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei către Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timiș.

Zilele trecute, polițiștii locali aflați în patrulare tot în zona centrală au mai depistat patru persoane din aceeași categorie în fața unui local din Piața Victoriei, din care doi nu aveau documente, iar doi aveau documente cu solicitare de azil.

„Cei în cauză provin din Siria și Afganistan, au vârste 28 și 24 de ani. Și în acest caz s-a luat măsura predării lor către Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timiș”, transmit reprezentanții Poliției Locale din Timișoara. (Sursa www.debanat.ro)