PĂRINȚII ELEVILOR DE LA ȘCOLILE NR. 1 ȘI NR. 4, MULȚUMIȚI DE PARTICIPAREA POLIȚIȘTILOR LOCALI LA ȘEDINȚELE CU PĂRINȚII

0
384

TIMIȘOARA. În ultima perioadă, polițiștii locali au susținut lecții de instruire cu elevii și au participat la ședințele cu părinții de la Școala Generală nr. 1 și Școala Generală nr. 4.

„Participarea la ședințele cu părinții a polițiștilor locali vine ca o completare a lecțiilor de instruire susținute cu elevii, explicându-li-se și părinților problematica siguranței în școală și în apropierea acesteia, dar și în afara orelor de curs”, explică reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Părinții se declară încântați de inițiativa polițiștilor locali. În aceste lecții de instruire, elevii au primit sfaturi utile pentru ca aceștia să nu cadă victime ale violenței, furturilor și tâlhăriilor, și au primit informații despre situații legate de siguranța rutieră și protecția mediului, consumul de tutun sau alte substanțe interzise.

De asemenea, cu fiecare ocazie, polițiștii locali au împărțit și pliante informative, tipărite în colaborare cu Autoritatea Teritorială de Ordine Publică din cadrul Consiliului Județean Timiș. „Reamintim că polițiștii locali au în supraveghere atât prin susținerea de lecții de prevenire cât și prin prezența la intrările și ieșirile de la cursuri ale elevilor un număr de nouă unități de învățământ, din 12 locații”, mai transmite Poliția Locală Timișoara. (Sursa www.ziuadevest.ro)