UN BĂRBAT ACUZAT CĂ A ABUZAT O FATĂ DE 16 ANI ÎN TRAMVAI, PRINS DE POLIȚIȘTII LOCALI DIN TIMIȘOARA ÎN MIJLOCUL DE TRANSPORT

0
236

Un bărbat este acuzat că a atins indecent o tânără, minoră, în timpul călătoriei cu tramvaiul, la Timișoara. Imediat după ce au primit sesizarea, polițiștii locali au interceptat tramvaiul, au „capturat” suspectul și l-au predat polițiștilor de la Secția 3.

Polițiștii locali au fost sesizați , vineri, cu privire la faptul că o persoană este agresată în tramvaiul cu nr. 9, care circula din direcția Calea Șagului spre Spitalul Județean. Imediat s-au deplasat la fața locului, interceptând mijlocul de transport în stația de la Spitalul Județean, pe Bdul Liviu Rebreanu.

„Din declarațiile călătorilor, a reieșit că un bărbat a atins indecent o tânără, minoră, în timpul călătoriei cu tramvaiul. Este vorba despre un bărbat, P.F., de 40 de ani, din Timișoara, care a abuzat-o pe R.A., de 16 ani, tot din Timișoara”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Polițiștii locali au predat suspectul către polițiștii de la Secția 3 pentru continuarea cercetărilor, acesta fiind acuzat de agresiune sexuală contra unui minor. (Sursa www.debanat.ro)