AMENZI PE BANDĂ RULANTĂ PENTRU PROORIETARII DE CLĂDIRI ISTORICE DEGRADATE. A VENIT RÂNDUL CELOR DE PE MALUL BEGĂI

0
500

TIMIȘOARA. Polițiștii locali din Timișoara au pus din nou ochii pe proprietarii de clădiri istorice degradate. Acum a venit rândul celor care stau pe malul Begăi.

În ultima săptămână, polițiștii locali au dat 17 amenzi de câte 1000 de lei celor care nu își întrețin fațadele, dar au descoperit și o clădire ridicată fără autorizație, între strada Dacilor și Calea Dorobanților, zona unde, de fapt, sunt și cele mai multe nereguli.

„Poliția Locală atrage din nou atenția că toți proprietarii de clădiri au obligația să își întrețină imobilele deținute, să asigure periodic curățarea fațadelor locuințelor, clădirilor amplasate la frontul străzii, degajarea elementelor de construcție cum sunt ornamentele și tencuiala care stau să se desprindă de pe fațadele acestora și care reprezintă pericol pentru cetățenii care trec prin apropiere, în caz contrar riscând sancțiuni între 500 și 1000 de lei pentru persoanele fizice și între 1500 și 2500 lei pentru persoanele juridice”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Timișoara. (Sursa www.tion.ro)