Serviciul Siguranță Rutieră – Poliția Locală Pitești, vă informează:

0
513

Începând cu data de 17 februarie 2020, pe durata a 3 luni în Municipiul Pitești,  pe Bulevardul Nicolae Bălcescu se vor institui restricții de circulație pentru execuția lucrărilor de „Reconfigurare zona carosabilă și pietonală, zona blocului L6, Bulevardul Nicolae Bălcescu, Municipiul Pitești”.

Ca și implicații asupra desfășurării traficului rutier, vă informăm că executarea lucrărilor impune reducerea părții carosabile, a vitezei autovehiculelor, a reducerii distanței de vizibilitate și a capacității de circulație pe sectorul de drum, ceea ce necesită o monitorizare permanentă și competentă pentru desfășurarea traficului în condiții de siguranță.

Îi sfătuim pe proprietarii de autovehicule să evite parcarea autoturismelor pe partea carosabilă a Bdului Nicolae Bălcescu, pentru asigurarea unui climat civilizat de circulație pe drumurile publice.

Recomandăm conducătorilor auto ce doresc să circule în zona lucrărilor, să respecte semnalele, indicațiile și dispozițiile polițiștilor locali rutieri, semnificația diferitelor tipuri de mijloace de semnale rutieră și să adopte o manieră de calm la volan.

Lucrările sunt realizate de către S.C. COMESAD DRUMURI S.R.L., fiind avizate de către  Biroul Rutier – Poliția Municipiului Pitești.