SPĂLĂTORIE CU FISE AMENDATĂ DE 48 DE ORI DE POLIȚIA LOCALĂ. ȘI-A SCHIMBAT DEGEABA DENUMIREA

0
436

TIMIȘOARA. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Inspecție Comercială au efectuat noi verificări în cazul societății Aha Lidia Auto Clean, de pe str. Mareșal Constantin Prezan nr. 48, care funcționează în locul societății Nordia Voda, sancționată de mai multe ori de polițiștii locali anul trecut. Zilele acestea, polițiștii locali au aplicat societății nou-înființate patru sancțiuni pentru că funcționează fără acord și o sancțiune pentru neprezentare la invitația de a se deplasa pentru lămurirea situației, conform OG 99/2000.

Numai anul trecut polițiștii locali au aplicat spălătoriei auto cu fise Nordia Voda SRL 44 de amenzi pentru lipsa acordului din partea Primăriei și nerespectarea suspendării activității, propusă de mai multe ori, fiind înaintate sesizări și la alte organe ale statului care au atribuții în luarea măsurilor împotriva celor care nu respectă legislația pe linie fiscală.

Chiar dacă firma și-a schimbat denumirea, polițiștii locali vor acționa în continuare și vor lua măsurile legale până la soluționarea situației în locația respectivă, cu precizarea că în fiecare caz se acționează exclusiv în baza prevederilor legale și se iau măsuri conform competențelor conferite de actele normative în vigoare. (Sursa www.observatordetimis.ro)