AUTOGĂRILE MIZERIEI LA TIMIȘOARA. AMENZI DRASTICE DATE DE POLIȚIȘTI

0
410

TIMIȘOARA. Tomberoane răsturnate, pet-uri împrăștiate peste tot, pneuri sau saltele, toate au fost găsite pe o platforma de transport din Timișoara.

Polițiștii locali au descins zilele trecute la autogările din Timișoara. Prima oprire a fost autogara Alfa Star de pe strada Nicolae Titulescu după ce au primit mai multe sesizări de la călători în legătură cu mizeria din autogară și din jurul acesteia. În urma verificărilor societatea care administrează autogara a primit o amendă de 5000 de lei pentru că nu a păstrat curățenia în locație.

Dacă tot se aflau în zonă, polițiștii au extins controalele și la autogara Autotim. Oamenii legii au descoperit și aici cantități mari de deșeuri dispersate. În urma controlului, firma care administrează locația a fost amendată cu 2500 de lei pentru că nu a păstrat curățenia.

Firmelor care își desfășoară activitatea în cele două autogari li s-a pus în vedere să curețe întreaga zonă, urmand ca noi verificări să fie făcute în perioada următoare. (Sursa www.opiniatimisoarei.ro)