PENTRU CĂ-ȘI ARUNCĂ GUNOIUL ÎN PUBELELE ALTORA, CEI CARE NU AU CONTRACTE CU FIRMA DE SALUBRIZARE, ARȘI LA BUZUNARE DE POLIȚIȘTII LOCALI LA TIMIȘOARA

0
444

TIMIȘOARA. Amenzi drastice pentru firme și asociații de locatari din Timișoara care nu au încheiat contracte cu RETIM.

Polițiștii locali au început verificările în mai multe zone ale orașului după sesizările făcute de compania de salubrizare.

Mai multe asociații de locatari sau societăți comerciale care nu mai au contracte cu RETIM au fost amendate în ultimele zile.

După primele verificări în teren, polițiștii locali au dat 8 sancțiuni cu valoare cuprinsă între 500 și 1000 de lei.

Alți trei oameni au fost amendați de polițiști după ce un timișorean care locuiește în Calea Șagului a sesizat faptul că aceștia caută în pubele cu deșeuri reciclabile și împrăștie gunoaiele în jurul acestora. În cazul celor trei sancțiunile au fost cuprinse între 50 și 300 de lei.

Polițiștii locali atrag atenția celor care nu mai au contracte cu RETIM, că lipsa acestora poate duce la sancțiuni cuprinse între 500 și 1000 de lei pentru persoane fizice, și pot ajunge până la 2500 de lei pentru firmele din Timișoara. Acțiunile pe această linie continuă și în zilele care urmează. (Sursa www.opiniatimisoarei.ro)