ACTIVITATEA DESFAȘURATĂ DE SERVICIUL SIGURANȚĂ RUTIERĂ POLIȚIA LOCALĂ PITEȘTI

0
527

În urma analizei efectuată de către Serviciul Siguranţă Rutieră  din cadrul Poliţiei Locale Piteşti, s-a constatat faptul că în ultima perioadă de timp, tot mai mulţi pietoni nu respectă prevederile legale privind circulația pe drumurile publice.

În acest sens, a fost întocmit PLANUL DE ACȚIUNE nr.618/28.01.2020 privind respectarea art.167 alin.1Se interzice pietonilor și persoanelor asimilate acestora:

  1. d) să traverseze drumul public prin alte locuri decăt cele permise.” din OUG195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Agenții de poliție locală din cadrul Serviciului Siguranţă Rutieră – Poliţia Locale Piteşti, în data de 28.01.2020 pe Bulevardul Republicii – zona Teatrul Alexandru Davila din Municipiul Pitești au desfășurat activități  de prevenire, constatare și sancționare a persoanelor care nu au respectat regulile privind circulația pe drumurile publice.

Finalul acțiunii s-a încheiat cu aplicarea unui număr de 8 sancțiuni contravenționale și un număr de 16 avertismente verbale.

Impactul acestei acțiuni a fost de bun augur deoarece numărul de pietoni care nu au respectat prevederile OUG 195/2002 a scăzut în mod considerabil în zona arterelor principale.

https://ziarulargesul.ro/acum-actiune-politia-locala-traversari-neregulamentare/

 

https://epitesti.ro/stiri/video/video-update-pietoni-luati-ca-din-oala-de-politisti-in-zona-davila