AMENZI DE 26.000 DE LEI, LA TIMIȘOARA, PENTRU AFIȘAJ STRADAL ILEGAL

0
533

Stâlpii, gardurile, ba chiar spațiile verzi, sunt împânzite, în multe zone ale Timișoarei, de bannere publicitare și afișe, puse ilegal, fără aviz de la primărie. De la începutul anului polițiștii locali au constatat zeci de astfel de cazuri, în care au aplicat amenzi. 26.000 de lei, atât totalizează sancțiunile acordate.

Cele mai multe astfel de cazuri, fie că e vorba de persoane fizicice, fie de societăți comerciale, au fost constatate pe Calea Buziașului, strada Behelei, Bucovinei, b-dul 16 Decembrie 1989, Lalelelor, Constantin Prezan și în Piața Traian.

Au fost aplicate 87 de amenzi în valoare totală de 26.000 de lei, atât pentru lipirea de afișe și postere publicitare în locuri în care acest lucru nu este permis, cât și pentru amplasarea de bannere sau alte mijloace de promovare fără achitarea taxelor, fără aviz de la Primăria Timișoara sau în locuri neautorizate.

Acțiunile pe această linie continuă și în perioada următoare. Poliția Locală Timișoara atrage atenția atât persoanelor fizice cât și celor juridice să respecte legislația din domeniu pentru a evita aplicarea de sancțiuni pentru astfel de fapte. (Sursa www.pressalert.ro)