INTERVENȚIE ÎN FORȚĂ A POLIȚIEI LOCALE: DEMOLEAZĂ COLIBELE OAMENILOR STRĂZII DIN SOARELUI

0
436

TIMIȘOARA. Un număr de 13 oameni ai străzii, printre care patru copii minori, au rămas fără adăposturile improvizate din zona Soarelui. Polițiștii locali au cerut demolarea colibelor și au predat copiii Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului și Biroului Ordine Publică și Intervenție Rapidă au mers marți dimineață pe Bd. Liviu Rebreanu, colț cu Bd. Sudului, unde au fost informați că mai multe persoane fără adăpost și-au improvizat colibe și locuiesc în condiții greu de imaginat, alături de minori.

„În urma acțiunii desfășurate au fost depistate și conduse la sediul Poliției Locale pentru a fi identificate și introduce în baza de date un număr de 13 persoane, din care patru minori, unul de 17 ani, iar ceilalți trei de 2,4 și 9 ani. Minorii, împreună cu mamele au fost predați Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș, celelalte persoane fiind transportate la adăpostul de pe str. Învățătorului”, transmit reprezentanții Poliției Locale.

Oamenii legii au stabilit, împreună cu reprezentanții Biroului Salubrizare din primărie, să meargă în această săptămână și să demoleze adăposturile, iar apoi să igienizeze terenul.

Anul trecut, polițiștii locali spun că au demolat 90 de adăposturi improvizate. (Sursa www.tion.ro)\