CRESCĂTORIE DE PORCI ÎN SECTORUL 2

0
482

  La controalele efectuate în cursul anului 2019, de către poliţiştii locali din cadrul Serviciului Protecţia Mediului, s-au constatat  mirosuri pestilenţiale provenite prin creşterea  animalelor de consum (porci) în incinta curţii imobilului din strada Spătar Nicolae Milescu nr.51, Sector 2 – Bucureşti.

Vă facem cunoscut faptul că, deţinătorul  imobilului a fost sancţionat contravenţional  în repetate rânduri, atât pentru creşterea animalelor de consum (porci) cât şi pentru deversarea de ape uzate din curtea imobilului pe domeniul public, conform prevederilor  H.C.G.M.B.   nr. 120/2010, art. 33  şi art. 27 litera c, însă acesta nu a luat nici o măsura de intrare în legalitate.

În data de19.12.2019, poliţiştii locali  din cadrul serviciilor  Protecţia Mediului si  Ordine Publică, împreună cu Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, au demarat o acţiune de ridicare a porcilor aflaţi în gospodăria de la adresa menţionată anterior.

De asemenea,  poliţiştii locali din cadrul Serviciului Protectia Mediului au intervenit la S.C. Supercom S.A., operatorul de salubrizare pe raza administrativ – teritorială a Sectorului 2, care a efectuat dezinfecţia, dezinsecţia şi deratizarea locaţiei respective.