ÎNCĂ UN FOCAR DE INFECȚIE CU COLIBE IMPROVIZATE PE STR. ORION, IGIENIZAT

0
504

TIMIȘOARA. Ca urmare a sesizărilor de la locatari, polițiștii locali au acționat zile trecute pe str. Orion, în apropierea Școlii Generale nr. 30, unde s-a semnalat faptul că pe terenul viran din zonă există două adăposturi improvizate și o cantitate foarte mare de deșeuri adunată de persoanele fără adăpost care s-au aciuit prin zonă, aspecte care creează disconfort și o stare de anxietate cetățenilor care locuiesc în apropiere.

La verificarea locației, polițiștii locali au depistat și două persoane în colibele improvizate, care au fost preluate pentru a fi identificate și îndrumate ulterior către serviciile sociale în vederea luării măsurilor în aceste situații. De asemenea, zona a fost igienizată cu sprijinul societății de salubrizare Brantner, iar colibele improvizate demolate.

Poliția Locală reamintește că timișorenii pot sesiza astfel de cazuri la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112 sau pe emailul contact@politialoctm.ro, urmând a fi organizate acțiuni punctuale pentru luarea măsurilor legale și asanarea Timișoarei de astfel de focare de infecție. (Sursa www.observatordetimis.ro)