AU AGRESAT DOI POLIȚIȘTI LOCALI, AU AJUNS ÎN AREST

0
535

TIMIȘOARA. Polițiștii locali aflați în patrulare în acest week-end, în zona centrală, au intervenit în două cazuri cu violență, deși au fost ei înșiși agresați de cei depistați. Unul dintre agresori avea asupra lui un cuțit.

Unul din aceste cazuri a avut loc vineri seară, când polițiștii locali aflați pe str. Alba Iulia au fost sesizați de un bărbat că a fost înjurat și scuipat de un alt bărbat, în Piața Victoriei. Agenții l-au identificat în scurt timp pe P.V., de 39 de ani, din Timișoara. Când a fost luat la întrebări, acesta a devenit agresiv, lovindu-l pe unul din polițiștii locali cu pumnul în zona abdominală. El a fost sancționat cu 1.000 lei conform Legii 61/1991 republicată pentru proferarea de injurii și a fost predat polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

Al doilea caz s-a petrecut sâmbătă seară, tot în Piața Victoriei. Patrula de polițiști locali a observat pe platoul din fața Operei un bărbat care agresa persoanele din zonă, fiind în stare de ebrietate. Mai mult, acesta avea asupra sa și un cuțit. Bărbatul a fost identificat drept G.N., de 37 de ani, din Hunedoara. El a devenit agresiv la somațiile polițiștilor locali, lovind cu pumnul în fața o polițistă! A fost imediat imobilizat și încătușat, fiind predat polițiștilor de la Secția 1. În ambele cazuri, după prezentarea în fața procurorilor, pe numele celor doi au fost emise mandate de arestare preventivă pe 29 și respectiv 30 de zile. (Sursa www.stiridetimisoara.ro)