MIGRANȚI DEPISTAȚI DE POLIȚIȘTII LOCALI ÎN CENTRUL TIMIȘOAREI

0
524

Planuri date peste cap pentru doi migranți din Bangladesh, în zona centrală a Timișoarei. Nu aveau documente asupra lor, iar oamenii legii și-au dat seama că au intrat în țară ilegal. I-au anunțat imediat pe polițiștii de frontieră.

Cei doi, în vârstă de 28 și 35 de ani, au fost depistați de polițiști la intersecția străzilor Vasile Alecsandri și Eugeniu de Savoya. Au devenit agitați la vederea oamenilor legii, iar în momentul în care le-au fost cerute documentele nu le-au putut prezenta.

“Cei în cauză au fost legitimați, dar nu dețineau documente asupra lor. Din discuțiile cu aceștia s-a stabilit că provin din Bangladesh, sunt migranți, și au vârsta de 28, respectiv 35 de ani. Cei în cauză au fost predați pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei către Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timiș. Zilele trecute alți trei refugiați, un indian și doi afgani, care dețineau documente emise de centrul regional din Giurgiu, au fost depistați tot în zona centrală, În Piața Unirii”, transmit polițiștii locali. (Sursa www.tion.ro)