PROPRIETARII CARE NU ȘI-AU REFĂCUT FAȚADELE IMOBILELOR, AMENDAȚI, DIN NOU

0
557

TIMIȘOARA. Mai mulți proprietari și asociații de proprietari au fost, din nou, amendați de Poliția Locală pentru că nu și-au îngrijit fațadele caselor. Vorbim în special de imobile istorice din zona centrală, dar agenții au aplicat sancțiuni și în alte zone ale orașului.

”Pentru zona centrală, în ultima săptămână, au fost aplicate un număr de 18 sancțiuni în cazul asociațiilor de proprietari și proprietarilor de imobile care nu și-au îngrijit proprietățile. Este vorba de sancțiuni de câte 1000 lei pentru clădiri neîntreținute din Piața Victoriei, Piața Unirii și Piața Libertății. Totalul sancțiunilor de la începutul anului pentru astfel de fapte pe raza întregului oraș a ajuns astfel de 337”, a transmis Poliția Locală.

Poliția Locală atrage atenția, din nou, că toți proprietarii de clădiri au obligația să asigure periodic curățarea fațadelor locuințelor, clădirilor amplasate la frontul străzii, degajarea elementelor de construcție cum sunt ornamentele și tencuiala care stau să se desprindă de pe fațadele acestora și care reprezintă pericol pentru cetățenii care trec prin apropiere. Cetățenii pot semnala cazuri în care se desprind elemente de ornament de pe fațade la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112, iar polițiștii locali vor lua, în primă fază, măsuri de izolare a zonei pentru a nu avea loc accidente, ulterior urmând a fi efectuate verificări pentru a se lua măsurile legale de sancționare, în funcție de situație. (Sursa www.banatulazi.ro)