ATENȚIE LA HOȚII DE LA TÂRGUL DE CRĂCIUN! SFATURILE POLIȚIEI LOCALE

0
437

TIMIȘOARA. Hoții profită de Târgul de Crăciun, astfel că polițiștii locali le reamintesc vizitatorilor să aibă grijă la genți, portofele sau la bagaje. Oamenii legii au prins doi indivizi care au dat atacul la o farmacie și la un magazin alimentar.

Polițiștii locali spun că aglomerația din centrul Timișoarei le face cu ochii hoților, astfel că vin cu câteva sfaturi pentru cei care au drum pe la Târgul de Crăciun sau pentru cei care vând la târg ori la magazinele din centru.

Sâmbătă, oamenii legii au plecat la vânătoare de doi hoți care au încercat să dea atacul la o farmacie.

„Un astfel de caz s-a petrecut sâmbătă, în centrul orașului. Polițiștii locali aflați în patrulare, în jurul orei 17.00, au fost sesizați de angajații farmaciei din Piața Victoriei nr. 7 că două persoane au intrat în incintă, încercând să sustragă mai multe bunuri, respectiv produse cosmetice. Aceștia au observat că doi bărbați au intrat în farmacie și, în timp ce unul încerca să sustragă atenția vânzătoarei, celălalt și-a însușit mai multe produse de pe raft, dar la ieșire l-a pus să le scoată din rucsac. Cei de la farmacie i-au indicat polițiștilor locali pe cei doi de pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Polițiștii locali au continuat apoi patrularea fiind atenți la persoanele din mulțime pentru a-i identifica pe suspecți, timp în care administratorul magazinului alimentar din Piața Victoriei nr. 3 a semnalat faptul că două persoane au intrat în magazin și au sustras produse de pe raft, iar din descriere a reieșit că este vorba despre aceiași bărbați”, transmit reprezentanții Poliției Locale.

Oamenii legii au reușit să-i găsească pe cei doi indivizi în mulțime. Hoții aveau cu ei bunurile furate din magazin. M.G., de 42 de ani, din Timișoara, și M.I., de 65 de ani, din Suceava, au ajuns la Secția 1 de Poliție și riscă să ajungă la închisoare.

Polițiștii locali spun că au predat Poliției Naționale, anul acesta, „un număr de 111 făptuitori de diverse fapte de natură penală”. (Sursa www.tion.ro)