PARCĂRI ILEGALE PE STRĂZILE PIETONALE ALE TIMIȘOAREI. PESTE 1800 DE AMENZI ÎNTR-O LUNĂ ȘI MAȘINI RIDICATE

0
580

Polițiștii locali au dat peste 1.800 de amenzi într-o lună pentru mașini parcate neregulamentar, care au staționat pe străzi pietonale și pe cele aferente celor pietonale. Doar marţi au fost amendaţi 191 de şoferi.

În ultima lună, polițiștii locali au aplicat un număr de 1829 sancțiuni contravenționale șoferilor care au intrat și au staționat pe străzile pietonale din centrul orașului, precum și pe străzile aferente celor pietonale. Cel mai frecvent s-a constatat că se parchează pe străzile Gh. Lazăr, Palanca, A. Pacha, Gh. Mușat, V. Alecsandri, E. de Savoya. Numai în cursul zilei de marţi, 3 decembrie, au fost aplicate în zona centrală un număr de 191 sancțiuni, fiind și ridicate un număr de 11 autovehicule din zone precum Piața I. Huniade, străzile C. Brediceanu, Proclamația de la Timișoara, Gh. Dima.

Poliția Locală Timișoara atrage atenția că sancțiunile pentru oprirea și staționarea în locuri nepermise sunt între 290 și 725 lei și 2 sau 3 puncte penalizare la permis. (Sursa www.debanat.ro)