PARCURILE DIN ORAȘ RĂMÂN ÎN ATENȚIA POLIȚIȘTILOR LOCALI – 187 SANCȚIUNI DE LA ÎNCEPUTUL ACESTEI LUNI

0
616

TIMIȘOARA. Polițiștii locali au continuat și în această lună patrulările în parcurile din oraș. Totul, pentru a asigura prevenirea actelor de distrugere a bunurilor publice, de oprire sau staționare cu autovehiculele pe spațiile verzi și pe alei, a cazurilor în care posesorii de câini îi plimbă fără lesă sau botniță în cazul celor periculoși ori nu adună după aceștia resturile fiziologice, pentru prevenirea actelor de tulburare a ordinii și liniștii publice în cazul persoanelor care fac gălăgie, consumă alcool, substanțe interzise, fac mizerie și creează disconfort cetățenilor care ies la plimbare în aceste locații.

Astfel, de la începutul acestei luni, au fost aplicate un număr de 187 de sancțiuni, în cea mai mare parte pentru consum de alcool, tulburarea fără drept a liniștii locuitorilor, aruncarea de resturi alimentare și nealimentare, pătrunderea în spațiul de joacă cu câini, biciclete, scutere, motorete, ATV-uri, autoturisme, nerespectarea instrucțiunilor de folosire a echipamentelor de joacă, plimbarea câinilor de companie pe domeniul public fără lesă, iar pe cei din categoria celor pericculoși fără lesă sau botniță. Aceste acțiuni sunt organizate ciclic în parcurile frecventate de cetățeni, ca urmare a sesizărilor primite de la aceștia, dar și ca urmare a constatărilor efectuate în cadrul patrulărilor zilnice de polițiștii locali.

Polițiștii locali locali atrag din nou atenția celor certați cu legea și cu bunul simț să respecte legislația în vigoare pentru a evita sancționarea dar și pentru a nu produce disconfort celorlalți timișoreni care merg în parcuri pentru a se relaxa. (Sursa www.observatordetimis.ro)