RĂZBOI BOSCHETARILOR, SCANDALAGIILOR ȘI HOȚILOR DIN TRAMVAIE, AUTOBUZE ȘI TROLEIBUZE LA TIMIȘOARA

0
535

TIMIȘOARA. Patrulările polițiștilor locali prin mijloacele de transport și stațiile STPT din Timișoara s-au lăsat cu zeci de amenzi în ultima lună.

Oamenii legii au acționat pe mai multe linii de tramvai, troleibuz sau autobuz din Timișoara și au dat nu mai puțin de 98 de amenzi celor care au făcut mizerie în mijloacele de transport, au consumat băuturi alcoolice, au făcut scandal, dar și persoanelor care au fost găsite cerșind prin mijloace de transport.

Cele mai multe amenzi au fost date în zonele Piața 700, Bălcescu, Catedrală, Gara de Nord, Piața Regina Maria și Traian, dar și pe Calea Bogdăneștilor, Aleea Studenților, 2 August 1919, Piața Mocioni, Gheorghe Lazăr sau Balta Verde.

Verificările pe această linie vor continua și în zilele următoare, atât prin patrule simple, cât și în colaborare cu polițiștii de la Secția 1, jandarmi sau angajați STPT.

Polițiștii locali continuă și în această săptămână campania de prevenție a furturilor din buzunare, atât în mijloacele de transport, cât și în stații. Ei vor fi prezenți în tramvaie, troleibuze sau autobuze alături și vor împărți pliante timișorenilor. (Sursa www.opiniatimisoarei.ro)