POLIȚIȘTII LOCALI AU DESCINS PE ”FÂȘIA GAZA”. S-A LĂSAT CU ZECI DE AMENZI

0
379

TIMIȘOARA. Acțiuni în lanț ale polițiștilor locali, în ultimele zile, pe așa-numita „Fâșia Gaza” din Timișoara. Controalele au fost urmate de zeci de amenzi.

Reprezentanții Poliției Locale Timișoara au transmis, luni, că au efectuat mai multe controale pe str. Constantin Brâncoveanu, după ce au primit informații că mai multe firme din zonă nu ar avea autorizație de funcționare sau nu respectă legislația privind colectarea deșeurilor.

„Au fost verificate 20 de firme, fiind aplicate în total un număr de 19 sancțiuni pentru lipsa acordului de funcționare la firme, comerț stradal neautorizat, lipsa unor documente pe care erau obligați să le dețină, dar și lipsa contractelor încheiate cu societatea de salubrizare a orașului și abandon de deșeuri pe domeniul public, sancțiunile prevăzute de actele normative pentru astfel de fapte fiind între 500 și 2.500 lei, în funcție de faptă. Astfel de acțiuni se desfășoară periodic în zona respectivă pentru a se stabili dacă reprezentanții societăților comerciale respectă legislația și intră în legalitate acolo unde este cazul”, au transmis polițiștii locali. (Sursa www.tion.ro)